< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

29.07
2010
JERC i ERC-Lleida reivindiquen que es remodelin les basses i que es torni a fer el Senglar Rock

Les Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya de la ciutat de Lleida (JERC-Lleida),conjuntament amb el grup municipal d'ERC, reivindiquen que es torni a celebrar el Festival musical Senglar Rock a  Lleida.
“La crisis obliga a aturar el Senglar Rock ja que Lleida te altres prioritats per projectar mediàticament la ciutat ”, Aquest, va ser un dels arguments que va plantejar l’equip de govern de la Paeria (PSC) per suprimir el festival ara fa dos anys.
Els dos arguments que presentar la paeria per a la supressió d'aquest festival foren que no era una de les prioritats per a Lleida en temps de crisis,  i que les Basses d’Alpicat estarien en obres, dos arguments que com comentà el portaveu de les JERC-Lleida, “estan en clara evidència[,,,] ja que la crisi no és excusa per fer obres faraòniques, la projecció mediàtica que suposava no s'ha tornat a produir amb cap altre projecte i les obres difícilment es poden veure”.
El grup municipal d'ERC, que també estava present en aquest acte,  va demanar que comencessin les obres promeses al parc, que no s'apostes per la privatització i que es treballes amb projectes participatius.