< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

21.08
2012
Les JERC denuncien les pintades feixistes aparegudes a Tàrrega

Durant el darrer cap de setmana van aparèixer unes pintades feixistes al mural del carrer Indústria de Tàrrega. Les JERC Tàrrega denunciem rotundament aquest tipus d'actes vandàlics que difonen símbols feixistes i que són incompatibles amb els valors democràtics.

Aquest mural, ja existent anteriorment, va ser renovat durant el 2009 per un grup de joves de les Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya.

Des de les JERC es valora molt positivament que la ciutat de Tàrrega s'hagi fet seu el mural i que l'hagi convertit en un símbol més de la ciutat, tal com bé ho demostra que de seguida que van aparèixer les pintades fossin tapades per iniciativa pròpia per alguna persona de la ciutat. Des de les Joventuts d'Esquerra Republicana refarem el mural tantes vegades com sigui necessari i tothom que hi vulgui col·laborar serà benvingut.

Precisament, el mural porta per lema uns versos de Vicent Andrés Estellés “no podran res davant un poble unit, alegre i combatiu”. Un clam a la defensa de la democràcia, de la ciutadania activa, del país i la seva gent. Tot el contrari al que volien expressar els autors d'aquestes pintades. 

pintades Tàrrega pintades Tàrrega