< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

06.07
2010
Les JERC-Lleida criden a participar de la manifestació de dissabte a Barcelona

Les Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya a Lleida fan una crida a la participació massiva a la manifestació promoguda per Òmnium Cultural que sota el lema "som una nació, tenim dret a decidir" recorrerà els carrers de Barcelona el proper dissabte dia 10 de juliol.
Les JERC animen a que la marxa, que ha de servir per plantar cara contra la retallada de l'estatut per part del Tribunal constitucional, serveixi també per deixar clar què és sobre allò que com a nació volem decidir; que és sobre la independència de Catalunya, és per això  que animen a tothom a duu estelades.
Les JERC han volgut deixar clar també el seu clar suport a aquesta marxa penjant una pancarta des del casal del Jovent Independentista de Lleida i col·laborant amb la col·locació de pancartes i cartells per tota la ciutat.
Des de les JERC també es vol recordar que tothom que ho desitgi pot viatjar a Barcelona amb els autobusos gratuïts que ha muntat Esquerra Republicana de Catalunya, per als que es pot reservar plaça al local d'ERC i de les JERC de Lleida, situat al carrer Lluís Companys 3.