< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

08.03
2017
Les JERC reivindiquen els drets de la Dona

Les JERC Lleida van tornar a sortir al carrer per tal de poder reivindicar els drets de la Dona.

Durant la tarda d’ahir, dia 8 de març, les JERC Lleida van tornar a sortir al carrer per tal de poder reivindicar els drets de la Dona. En un acte molt amè, a la Plaça Sant Joan de la capital de Ponent, en el qual van fer-se sentir les veus de les Dones que fa tants anys van fer callar, reivindicant d’aquesta manera el problema sociològic que encara perdura en aquesta societat heteropatriarcal que va mancada de drets i sensibilitats cap al gènere femení.
 
L’acte que va consistir en un mural on es va poder apreciar la demanda de les joventuts “Dones lliure en una Terra Lliure”. Fent una clara al·lusió en el manifest a ser lliures del lligam de la societat que no les deixa avançar i lliures de l’Estat que ni les protegeix ni les tracta ni vol tractar-les d’iguals.
 
Durant l’acte, la Secretària local de la Dona, Anna Barrull, va remarcar la necessitat de ‘reivindicar la figura de la dona en la societat i revertir així la seva posició per a poder ser tractades d'iguals, sense haver de ser menyspreades per ningú’. Anna Liarte, Secretària de Dona i d’Igualtat de les JERC Ponent, també va afegir que ‘el menyspreu de les dones serà la pèrdua total de la societat que volem millorar entre totes i tots’
 
 
Secció local de les JERC Lleida

Les JERC Lleida reivindicant els drets de la Dona Les JERC Lleida reivindicant els drets de la Dona