< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

26.10
2010
Nova aposta de les JERC per les polítiques de joventut a Lleida

Les Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya a Lleida (JERC-Lleida) i el grup Municipal d'Esquerra a la Paeria, han presentat el resultat d'un procés participatiu entre el jovent de la ciutat.

La candidata de les JERC a les eleccions al parlament, Marta Vilalta, el portaveu de les JERC-Lleida, Gabriel Ramon, i la portaveu del grup municipal d'ERC, Montse Bergés, han fet públiques les propostes que han sorgit de prop de 200 enquestes que es van realitzar al jovent de la ciutat des de la parada de les JERC a la fira juvenil d'entitats.

En aquesta roda de premsa, des de les JERC, s'ha apostat per la creació a Lleida d'una Oficina Jove, que englobi els serveis prestats en matèria de joventut per part de la regidoria, el consell comarcal i la Secretaria de Joventut de la Generalitat, un òrgan que en el seu moment des de la regidoria no es va voler impulsar, tot i les avantatges que hagués comportat pel jovent de Lleida.

A més de l'Oficina Jove, també s'ha demanat la creació d'un Hotel d'Entitats "real" i un Espai d'Oci gestionat per les mateixes entitats juvenils.

Des de les JERC es creu convenient que aquests tres equipaments puguin compartir un mateix espai i per aquest motiu, s'ha proposat que s'instal·lin al Palau de Vidre, sempre i que les auditories tècniques ho permetin.