< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

13.09
2011
Ofrena Floral de les JERC al Roser

Una quinzena de militants de les Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya a Ponent, com ja han vingut fent els darrers anys, han realitzat una ofrena floral a l'antic Convent del Roser de la ciutat de Lleida, en record als caiguts en la defensa de Catalunya.
les JERC-Ponent, amb aquest acte, també han denunciat l'actitud de la Paeria per evitar que la formació independentista, per segon any consecutiu, no pugues realitzar l'ofrena floral al peu de la placa commemorativa dels fets de 1707 que es troba a l'interior de l'edifici. En aquesta direcció, Amanda Pujol, Portaveu de la Secció Local de Lleida i encarregada de presentar aquest any l'acte, ha reclamat explicacions públiques al Paer en Cap.
El parlament previ a l'ofrena ha estat a càrrec de Maria Reñé, cap de llista de les JERC-Ponent a les eleccions espanyoles del 20 de Novembre, qui ha fet referència a "l'atac profund i desmesurat" que ha tornat a rebre la llengua catalana per part del TSJC, ficant en risc un model educatiu "que garanteix la igualtat d'oportunitats" entre la ciutadania.
L'acte ha finalitzat amb el cant dels segadors.
http://www.youtube.com/watch?v=Z4jxapsD498&feature=player_embedded#!