< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

03.05
2019
Presentació del programa electoral i dels candidats a les eleccions municipals del 2019

Les Joventuts d'Esquerra Republicana han presentat avui, divendres 3 de maig a la tarda, al monument a l’expresident ubicat al carrer Lluís Companys el seu programa electoral i els seus candidats per les eleccions municipals del 26 de maig de 2019. L'acte, que ha aplegat més d'una quinzena de militants, han participat Miquel Pueyo, alcaldable d'ERC a la Paeria, Oriol Olmo, portaveu del Jovent Republicà Lleida, i Adrià Codina, Xavi Ramon i Mercè Gonzàlez, candidats del Jovent Republicà integrants a la llista d'ERC Lleida.

Olmo ha començat explicant que el Jovent Republicà són el garant per a que es duguin les reivindicacions dels carrers a les institucions, i d'aquesta manera el jovent de Lleida estigui representat. Ha alertat que les i els joves no es mereixen més anys de governs del PSC, i per això ha apel·lat al jovent a mobilitzar-se per fer el canvi honest per guanyar la Lleida Republicana. També ha comentat que, a més de l'Adrià Codina (cap de llista, número 9 de la llista d'ERC Lleida), Mercè Gonzàlez (número 18 de la llista d'ERC Lleida) i Xavi Ramon (número 23 de la llista d'ERC Lleida) també es presenten a les eleccions municipals a Alpicat (Ramon Gras) i Almenar (Marcel Alfaro).

Adrià Codina, Xavi Ramon i Mercè Gonzàlez, per la seva part, han detallat les 3 propostes que s'inclouran al programa electoral de manera prioritària. Aquestes són la remodelació la borsa de treball jove, la masoveria urbana, i l'impuls d'un carnet jove municipal. A més, ha comentat que el programa electoral ha estat basat en el Pla Local de Joventut 2016-2020, i que recull gran part de les problemàtiques que pateix el jovent lleidatà.

Per la seva banda, Miquel Pueyo, que ha clos l'acte, ha instat al jovent a mobilitzar-se i participar d'aquestes eleccions i que confiïn en ERC per guanyar una ciutat que també aposti per ells i que ells mateixos duguin la lluita juvenil al centre de les polítiques municipals.

L'acte també ha tingut l’assistència de nombrosos membres de la llista d'ERC Lleida a les eleccions municipals.

Roda de premsa de presentació del programa electoral i candidats del Jovent Republicà Lleida a les eleccions municipals de 2019 Roda de premsa de presentació del programa electoral i candidats del Jovent Republicà Lleida a les eleccions municipals de 2019

ARTICLES RELACIONATS