< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

30.11
2016
Roger Blazquez, nou Portaveu de les JERC Lleida!

Roger Blazquez, va fer un discurs amb força i moltes ganes així dient que “cal crear llaços entre les entitats juvenils per apoderar el jovent d’aquesta ciutat i anar més enllà[...]"

Ahir dia 30 de desembre ens vam trobar les JERC Lleida per tal d’escollir en assemblea local els nous càrrecs per al comitè local de la mateixa. El Portaveu local sortint, Pol López, amb discurs ferm va donar importància al creixement de la secció local repassant “que hem crescut molt i ara el que cal és encoratjar els que veniu nous i donar força als que ja hi eren per tal de fer sentir les JERC Lleida arreu de la ciutat”.
La primera a presentar-se va ser Anna Barrull on va exposar que el calia a “Lleida era més feminisme, més consciència d’igualtat i més suport a les dones maltractades que tot i semblar que no passa, continua passant i molta gent fa veure que no passa res!”. En darrer lloc el candidat a Portaveu local, Roger Blazquez, va fer un discurs amb força i moltes ganes així dient que “cal crear llaços entre les entitats juvenils per apoderar el jovent d’aquesta ciutat i anar més enllà creant un teixit social molt més ampli”. Segons Roger Blazquez, “calen canvis en la societat lleidatana i cal sortir al carrer perquè és aquest on comença tot, és on la gent lluita per continuar endavant i on hem d’estar per aconseguir el que volem per als joves lleidatans”. El President de la mesa va agrair com “les JERC treballa en equip, encoratjant el treball de l’assemblea i molta convicció per tal fer gran el projecte polític i diferenciant-nos de la mala actuació política que alguns tenen” acabant amb un “Visca les JERC!” felicitant el nou comitè local. La secció local, després d’haver crescut molt en el darrer any i en fer assemblea local aquesta passada tarda, ha escollit Roger Blazquez com a nou Portaveu local per a l'any vinent.

D'esquerra a Dreta: Roger Blazquez, Anna Barrull, Pol López i Ramon Gras D'esquerra a Dreta: Roger Blazquez, Anna Barrull, Pol López i Ramon Gras