ACTUALITAT: OPINIONS

< Tornar enrere
20.02
2018
Caciquisme a la Lleida del segle XXI

Carta al director per part de l'Oriol Pérez, militant de les JERC-Lleida, que explica les seves reflexions sobre l'últim cas de transfuguisme a la Paeria de Lleida, amb la incorporació de Rosa Maria Salmerón, que formava part del Grup Municipal de Convergència i Unió i membre d'Unió Democràtica, a l'equip del govern socialista, amb la cartera d'Educació

Aquests darrers dies hem pogut assistir un cop més a un nou esperpent de la política lleidatana quan la regidora de l’antiga UDC ha pactat descaradament la seva entrada al govern de la Paeria mentre conserva la seva cadira com a regidora no adscrita. Ens agradaria poder dir que és quelcom sorprenent i inesperat, però la pèssima praxi política d’un alcalde que segueix refusant condemnar de manera inequívoca i oficial la violència repressiva exercida pels cossos policials estatals el passat 1 d’octubre no pot deixar marge a la sorpresa: ni és la primera vegada que Àngel Ros i el seu grup polític actua amb deslleialtat cap a la ciutadania ni en serà la darrera.

Des de les JERC-Lleida considerem que aquest tipus d’actuacions polítiques no beneficien la ciutadania, sinó que tenen l’únic objectiu de reforçar els vells caciquismes que mai no han abandonat aquesta ciutat.  Cal fer fora la vella tradició política del PSC que durant tant de temps ha malmès la qualitat democràtica de l’Ajuntament de Lleida i ha desatès les constants reivindicacions ciutadanes dels nostres barris. El jovent independentista creiem més necessari que mai un canvi radical en el govern de la Paeria per aquest 2019. Revolucionem Lleida!

Incorporació d'Units per Avançar a l'equip govern del Partit dels Socialistes de Catalunya
  • Oriol Pérez i Moyano
  • Militant de les JERC-Lleida
  • 10/06/1994 Gelida
  • t: @Oriol_CAT7
  • b: