< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

27.06
2015
28 de Juny: Dia Internacional de l’Alliberament o l’Orgull LGTBI+

Com cada 28 de Juny, Dia Internacional de l’Alliberament o l’Orgull LGTBI, des de les Joventuts d’Esquerra Republicana animem a tota la ciutadania a sortir al carrer i a participar als actes i les mobilitzacions organitzades pel teixit associatiu LGTBI arreu dels Països Catalans.

El col·lectiu LGTB+ (lesbianes, gays, transsexuals, bisexuals i intersexuals) any rere any intenta aconseguir la igualtat total respecte la resta de la població. Per això és molt important que en els propers mesos es completi el desplegament de la Llei contra la LGTBfòbia, donant-la a conèixer arreu del territori, dictant els reglaments i disposant els recursos econòmics necessaris per tal garantir la seva aplicació.
Actualment, moltes de les democràcies que es basen en la igualtat jurídica encara discriminen i ataquen els drets d'aquests grups.
A França, es pot negar als homosexuals donar sang per haver mantingut relacions amb persones del mateix sexe; intenten justificar aquesta acció parlant de les malalties de transmissió sexual, ignorant els eficaços mètodes de detecció d'aquestes en el mateix moment en que es produeix la donació.
A Rússia, un nadó no pot ser adoptat per una parella homosexual
A Espanya, l'antic arquebisbe de Madrid, Ruoco Varela, reclamava l’abolició del matrimoni homosexual ja que els fills haurien de gaudir d'una família estable, considerant que per ser estable necessitava un pare i una mare.
Què diferencia una família amb pare i mare d'una família amb dues mares? Res! La família la defineix l'amor entre els seus membres i no la seva sexualitat.
L'homosexualitat no és cap malaltia que s’hagi de guarir. L'homosexualitat és un orientació sexual igual de respectable que qualsevol altra.
Seguim lluitant per construir un nou país lliure i més just, on els individus tinguem plena llibertat d’opció sexual, amb diversitat sexual i lliure d’homofòbia!
La nostra existència és revolucionària!
El meu cos, un camp de batalla!
Demà surt al carrer i participa de les concentracions:
 
Barcelona :
Pride Barcelona (18h Avinguda Paral·lel/Portal del Santa Madrona) Manifestació de la Comissió Unitària 28J (18’30h Pl. Universitat)

La nostra existència és revolucionària La nostra existència és revolucionària

ARTICLES RELACIONATS