< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

10.01
2019
Comunicat respecte a l'agressió masclista del passat 7 de gener

Des del Jovent Republicà de Montornès mostrem el nostre rebuig contra l'agressió masclista patida per una veïna de Montornès del Vallès el passat 7 de gener.

Des d’ERC i el Jovent Republicà de Montornès del Vallès volem condemnar enèrgicament la greu agressió masclista que va patir una dona el passat 7 de gener a Montornès del Vallès. Sempre hem expressat que no es pot tolerar cap classe de violència masclista al nostre municipi i a la nostra societat, per això ens consterna aquesta agressió masclista i volem expressar tot el nostre suport a la víctima i la seva família, així com el nostre absolut rebuig contra aquesta agressió masclista, que malauradament ha tingut lloc al nostre municipi. També desitgem una ràpida millora a la víctima que es recupera a l’Hospital de la Vall d’Hebron amb un pronòstic greu, però estable.

Amb aquest comunicat volem expressar, a més, que ens adherim a les concentracions proposades per la Taula de la Igualtat de Montornès del Vallès el dia 25 de cada mes a la Plaça de la República, per evidenciar a totes les víctimes de la violència masclista. Des d’ERC i el Jovent Republicà de Montornès del Vallès, creiem que cada dia hem de lluitar contra la violència masclista en totes les seves formes: des de les més brutals i luctuoses, com les que origina aquest comunicat; les agressions sexuals, que malauradament també hem patit a Montornès del Vallès en el complex d’oci nocturn Carpes Bora Bora; fins als micromasclismes o qualsevol classe de discriminació pel fet de ser dona.

Hem d’eradicar la violència masclista completament i en qualsevol de les seves formes. Hem de treballar i pensar sempre des de la perspectiva feminista, perquè cal que la nostra societat deixi de ser només dels homes i per als homes, i menystingui o discrimini el 52% de la població pel fet de ser dona.

Les dones tenim dret a viure sense por!

Ens volem vives, lliures i iguals!

Acte Ajuntament Acte Ajuntament

ARTICLES RELACIONATS