< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

01.05
2014
1 de maig, dia del treballador

Avui i sempre, les Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya estem presents al carrer per defensar els nostres drets!

Avui dia 1 de maig, dia internacional del treballador, les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya (les JERC) de la secció local de Barcelona Sarrià – Sant Gervasi hem estat presents al carrer en diferents actes, ja que tenim molt present la importància dels treballadors en el moment en què vivim. Avui ha estat un dia en el qual, un any més, hem reivindicat els nostres drets i hem manifestat el nostre descontentament respecte la situació social i econòmica en la qual ens trobem.
A primera hora del matí, hem assistit a l’homenatge a Francesc Lairet. Des d’allà hem començat la ruta amb Alfred Bosch per la Barcelona obrera, en la qual hem pogut descobrir molts llocs del casc antic que van ser de molta rellevància en el seu moment per als obrers. Tot seguit, ens hem sumat a la manifestació de l’1 de maig per tal de fer conèixer com estem de cansats de suportar les injustícies socials i econòmiques que afecten en especial a les classes treballadores.
A part d’estar presents en tots aquests actes, les JERC Sarrià – Sant Gervasi també hem fet i penjat les nostres pròpies pancartes per transmetre el nostre missatge al carrer.
Amb tot això, les JERC Sarrià – Sant Gervasi hem sortit al carrer per defensar els nostres drets. Perquè la nostra implicació ens permetrà construir el futur que volem, amb els nostres drets garantits.
Defensem els nostres drets!

Aquí podem veure una de les parades dins la passejada per la Barcelona obrera amb l'Alfred Bosch Aquí podem veure una de les parades dins la passejada per la Barcelona obrera amb l'Alfred Bosch

ARTICLES RELACIONATS