< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

27.06
2013
Atreveix-te a decidir

El passat dilluns 24 de juny les Joventuts d’Esquerra Republicana a Barcelona van realitzar una acció a la sortida de Trinitat Vella dintre de la campanya “Atreveix-te a decidir”.

Una cinquantena de militants van desplegar una pancarta gegant amb el lema “Atreveix-te a decidir” al pont de Trinitat Vella, que dóna la benvinguda als milers de cotxes que passen cada per una de les principals entrades de la ciutat.
Aquesta acció està emmcarda dins la campanya organitzada per les JERC per tal de conscienciar la ciutadania i més concretament el jovent de la importància que té decidir el futur del nostre país. L’objectiu és demostrar que si es pot decidir el futur individual en el dia a dia, també es pot decidir el futur col•lectiu. 

Max Zañartu, portaveu de les JERC Barcelona, declara que hem de seguir treballant per poder aconseguir fer un referèndum tant necesari en una societat cada vegada més empobrida i que és la única manera viable de sortir d'aquesta crisis. Zañartu ha volgut deixar clar que "és una qüestió de demanar democràcia, qui en aquesta societat està en contra d'això?".