ACTUALITAT: CAMPANYES

Avui, dia internacional per l’erradicació de la violència masclista, seguim lluitant per una vida lliure de ser infravalorades, sotmeses i agredides. La violència envers les dones és una xacra de la nostra societat. De fet, l’OMS la considera una pandèmia mundial, i aquesta es manifesta en forma de violència psicològica, física, sexual, obstètrica, econòmica, digital, de segon ordre, vicària i institucional.  

Les dades son alarmants. Entre l’any 2010 i l’any 2018 es van cometre 109 feminicidis a la ciutat de Barcelona. Aquest últim any, son 15 dones les que han estat assassinades pel sol fet de ser dones a Catalunya. El Servei d’Atenció, Recuperació i Acollida (SARA) de Barcelona ha atès un 29% més (1.226) de dones víctimes de violència masclista que l’any 2019 (980). En els casos d’adolescents l’augment és del 200%.    L’augment del conjunt de les agressions és multicausal. L’educació sexista que reben els joves i la cultura de la violació promoguda per la indústria pornogràfica que fa…

Comparteix: Seguir llegint...

Celebrarem el concurs BarnaSo en el marc de les festes de la Vila Olímpica 

Per fi ha arribat el Música Jove de Barcelona on escollirem el grup que ens representarà a l'Acampada Jove!  En aquesta edició els concursants són Idea Música i Bat the Beat. A més comptarem amb els concerts de Pupil·les i de Tropical Riots PD's!  Us hi esperem!

Comparteix: Seguir llegint...