< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

02.07
2006
BarnaSo 2009, no hi pots faltar!!

El proper dissabte 4 de juliol tindrà lloc la 3a edició del BarnaSO, el concurs musical per a grups novells de la ciutat que cada any organitzem les JERC - Barcelona. Per altra banda, servirà com a acte final de la campanya "Que la guerra descansi en pau", després de 3 mesos d'activitats arreu de la ciutat.

Després d'una primera fase de selecció amb una gran participació de grups novells, ara toca triar quin dels 2 grups finalistes serà l'afortunat d'actuar a l'Acampada Jove 2009.

La jornada tindrà lloc a la Plaça de la Concòrdia (<M> L3-Les Corts) i començarà a les 17.30h amb activitats a la plaça que consistiran amb exposicions sobre la pau, tallers de manualitats per a la mainada i taller de diables per als no tant petits. Finalment, a partir de les 21h hi haurà els concerts, on actuaran els grups novells N'Crisi i Terra Tombats, que escalfaran els ànims per a l'actuació final que durà a terme el duet La Carxofa i la ceba.

Així doncs, esperem que aquesta tercera edició sigui tan exitosa com les altres i poguem gaudir totes i tots d'uns bons concerts gratuits a la nostra ciutat.

Us hi esperem a tothom!