< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

28.12
2006
El 2006 ha estat intens...el 2007 la lluita continua!

El passat divendres 23 de desembre, les JERC – Barcelona vam celebrar una assemblea valorativa per tal de poder fer balanç i memòria de la molta feina feta durant aquest any 2006. Així doncs, durant la tarda van anar prenent paraula tots els responsables, tant a nivell regional com a nivell local, per poder explicar a la molta militància assistent les coses que s’havien preparat aquest any.

Un cop acabada l’assemblea, una setantena de militants ens vam dirigir cap a un restaurant proper per tal de poder celebrar el sopar de comiat de l’any polític. Durant el sopar, es va visionar un vídeo resum de les moltes activitats i accions dutes a terme pel jovent independentista a la ciutat de Barcelona aquest any. Just després, Gerard Coca i Marc Planas, respresentants de la Federació de Barcelona de les JERC, van fer entrega d’una ensenya commemorativa a aquells militants que per raons d’edat han hagut de deixar la militància aquest 2006.

Instants després va prendre la paraula el vicesecretari de coordinació interna i acció electoral d'Esquerra, Xavier Vendrell, el qual va felicitar “la molta feina feta durant aquest any per les JERC – Barcelona”, alhora que va animar a tots els joves a seguir lluitant aquest 2007 per un projecte tant ambiciós com el que l’esquerra independentista encapçalem.

Així doncs, a les portes d’acabar aquest any 2006, les JERC – Barcelona esperem que el 2007 sigui tant fructífer com ho ha estat aquest, i encoratgem a tot el jovent barceloní a lluitar amb nosaltres per la independència i el socialisme.