< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

16.02
2017
El XX Congrés Regional de les JERC Barcelona escull una nova permanent regional

Les Joventuts d’Esquerra Republicana hem celebrat aquest cap de setmana el 20è Congrés Regional de Barcelona al Centre Cívic Joan Oliver – Pere IV. La jornada ha congregat a gairebé 100 joves de la Ciutat Comtal.

A l’inici del mateix hem visualitzat el nostre suport amb la plataforma Casa Nostra Casa Vostra que convoca una manifestació el proper dissabte, desplegant una pancarta de suport i llegint el manifest de la mateixa.

En el marc del Congrés, les JERC també hem escollit una nova Permanent Regional, amb el Guillem Casals com a portaveu de l’organització. També hem escollit a la Judit Pellicer, la Isaura González, el Guillem Turró, el Ricard Farín, el Carlos Cañas, el Xavier Caballero, la Valèria Aznar, el David Ferreres i el Max Pérez, a les diferents secretaries.

El portaveu ha fet èmfasi en els dos anys que venen i en la necessitat d’una militància unida “per treballar per les necessitats del jovent barceloní” i fent referència al procés que viu el principat de Catalunya, “hem de seguir aconseguint cadascuna de les lluites fins a la victòria final, uns PPCC lliures”.

La cloenda del 20è congrés Regional de les JERC també ha comptat amb la presència del president del grup municipal d’Esquerra Barcelona, Alfred Bosch, del president de la federació de Barcelona, Robert Fabregat i del portaveu nacional de les Joventuts d’Esquerra Republicana, Pau Morales.

Tant Bosch com Fabregat han fet referència a la necessitat d’unes JERC fortes que facin de punta de llança i que reforcin el paper d’Esquerra a la ciutat de Barcelona per estar al servei d’aquells que volen lluitar contra les desigualtats i en defensa de la justícia social.

El Congrés Regional és el màxim òrgan de les JERC Barcelona que aplega a tota la militància de l’organització a la ciutat i se celebra cada dos anys.

Lectura del manifest Casa Nostra Casa Vostra Lectura del manifest Casa Nostra Casa Vostra