< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

09.11
2018
FEM-NOS SENTIR CONTRA LA INTOLERÀNCIA MASCLISTA I LGTBIFÒBICA

Avui divendres 9 de novembre es celebrarà a les 20h un col·loqui per part d'Hazte Oir sobre el suposat adoctrinament a les aules quant a marxisme, feminisme i el col·lectiu LGTBI+. Aquesta associació, malauradament, ben coneguda pels seus missatges i la seva campanya trànsfoba, pretenen dir impunement mentides i fal·làcies masclistes i LGTBIfòbiques.

Les Joventuts d'Esquerra Republicana de Barcelona rebutgem la seva presència i activitat a la ciutat de Barcelona perquè creiem que aquest discurs intolerant és inacceptable en el segle XXI, ja que fomenta l'odi i la discriminació, a més que atempta contra les llibertats sexuals i la igualtat de gènere.
 
Cal afegir que aquest acte va en contra la Llei 11/2014, del 10 d'octubre, per a garantir els drets de lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals i per a erradicar l'homofòbia, la bifòbia i la transfòbia i la Llei 17/2015, del 21 de juliol, d'igualtat efectiva de dones i homes.
 
Considerem que el respecte i la lluita per la defensa del col·lectiu LGTBI+ i el moviment feminista són prioritaris i necessaris actualment en la nostra societat.
 
Denunciem la baixesa moral d'Aparhotel Atenea per acollir aquest tipus d'acte prioritzant el benefici econòmic, ignorant el contingut que es difondrà.
 
Per tant, ens adherim a les convocatòries fetes per part d'entitats defensores de l'alliberament sexual i de gènere, per manifestar-nos en contra de la campanya "Mis Hijos Mi Decisión" i de l'acte que es vol realitzar.
 
FEM-NOS SENTIR CONTRA LA INTOLERÀNCIA MASCLISTA I LGTBIFÒBICA

IMATGE BUS IMATGE BUS