< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

23.10
2006
L'1 de novembre, les JERC plantem cara!

La campanya electoral de les JERC de cara a les eleccions de l’1 de novembre parteix amb l’ambiciós objectiu d’arribar a un milió de joves. La campanya electoral, segons el portaveu nacional i cap de llista de les JERC, Pere Aragonès, està enfocada a visualitzar que “només les JERC plantarem cara” davant els greus problemes juvenils. L’augment del preu de l’habitatge, els contractes escombraries, i els salaris baixos han estat identificats pels joves com els seus principals problemes, davant els quals les JERC prometen “donar guerra” amb “50 principals mesures per l’emancipació juvenil” que conté el seu programa electoral.
 
Pere Aragonès ha fet una crida al vot jove “tenint en compte que Esquerra fixa com a objectius de legislatura posar les bases d'un procés d'autodeterminació, havent-se fet palès les mancances del nou estatut”. El portaveu nacional de les JERC, ha demanat redoblar esforços a tota la militància.

Així doncs, les JERC encaren una de les campanyes més intenses dels últims temps, en la qual s’editaran 50.000 cartells, 100.000 adhesius1 web de Campanya amb un disseny atractiu i juvenil que inclou un joc, 50.000 exemplars d’una revista especial de LA VEU del jovent, 150.000 díptics amb les principals propostes juvenils, i 1 exposició mòbil.

L’1 de novembre els joves avancem cap a la independència amb Esquerra. Votem independència, votem a Esquerra!