< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

20.03
2007
Les JERC – Barcelona aproven el seu programa electoral

El passat dissabte dia 17 de març va tenir lloc a l’auditori de la Secretaria General de Joventut la Conferència Regional de les JERC – Barcelona. Aquesta, que comptà amb la presència de mig centenar de joves independentistes, serví per fer el debat d’esmenes així com per, posteriorment,  aprovar la totalitat del document de forma unànime.

A banda d’això l’acte també serví per estructurar la campanya electoral, així doncs, la comissió de campanya feu una breu explicació de per on s’havia començat a treballar fins al moment i per on es seguiria treballant. 

Un cop acabat tant el debat d’esmenes com l’explicació de la campanya tingué lloc la xerrada inaugural del Cicle de Formació Municipal que servirà per formar a tota la militància independentista de Barcelona de cara als comicis electorals de maig. Lluís Coromines, Director de Joventut de l’Ajuntament de Barcelona, va parlar sobre la feina feta des del jovent independentista a la casa gran durant els darrers anys, analitzant els eixos bàsics de treball. D’altra banda, Xavi Navarro, Secretari de Política Municipal de les JERC – Barcelona, va parlar sobre el programa electoral de l’organització alhora que Gemma Lago, Secretària de Formació de les JERC – Barcelona, va presentar la xerrada.