< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

14.03
2016
Les JERC Barcelona assitim a l'AGO del Consell de la Joventut de Barcelona

Aquest dissabte 12 de març les JERC Barcelona vam assistir a la 51a Assemblea General Ordinària del Consell de la Joventut de Barcelona (CJB), que va tenir lloc a l’Ateneu l’Harmonia, de Sant Andreu

En aquesta, s’hi van aprovar les principals línies de treball de cara al 2016 entrant, com per exemple les del Grup de Treball de Polítiques. Aquest grup persegueix l’objectiu de portar a debat el model de ciutat que volem el jovent de la ciutat de Barcelona. Des de les JERC, tenint en compte que aquest és un dels principals motius sobre els quals es fonamenta l’organització política que conformem, encarem aquest projecte amb molta força i il·lusió.

Ens comprometem també a col·laborar i donar suport a la resta de línies que caldrà encarar durant aquest 2016, tals com fomentar el vot estudiantil, treballar per la incorporació de la perspectiva intercultural en caus i esplais, desenvolupar accions de sensibilització en dies internacionals LGTBI+ i un llarg etcètera de projectes que considerem fonamentals en la lluita per un jovent barceloní menys precaritzat i devaluat, amb igualtat de condicions i lliure de prejudicis.
 
A banda de les línies de treball, mencionem també les cinc resolucions aprovades que compten amb el nostre ple suport ja que segueixen els mateixos eixos de la campanya anual de les JERC Barcelona:
 
1) Resolució per la Pau, des del Grup de Treball d'Educatives
2) Resolució en suport a Palestina i demanant el boicot als productes d'Israel fins que no es dugui a terme una negociació pacífica amb el poble palestí.
3) Resolució per l'ocupació i ocupabilitat de les persones amb diversitat funcional.
4) La formació d’una Regidoria de Joventut, una reivindicació de les JERC des de l’aprovació del cartipàs municipal.
5) Resolució a favor de l'oci alternatiu i de la cultura dispersa.
 
També a l’AGO vam poder assitir al canvi de secretariat. Des de les JERC, felicitem la Maria Hernández per la feina feta com a ex presidenta del CJB i animem i encoratgem a continuar així a l’Oriol Nicolau, escollit nou President. 
 

Les JERC Barcelona a l'AGO2016 del CJB Les JERC Barcelona a l'AGO2016 del CJB