< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

27.11
2006
Les JERC – Barcelona celebrem l'obertura del servei nocturn del metro

Les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya (JERC) a la ciutat de Barcelona, hem acollit amb gran il•lusió la prova pilot que permetrà que des de Setmana Santa i durant sis mesos el servei nocturn de metro a la ciutat de Barcelona s’ampliï les 24 hores d’una nit dels caps de setmana.

La proposta, que ja figurava al programa electoral de les JERC a les eleccions municipals de 2003, s’ha vist realitzada després de mesos de negociació, i de que els joves de Barcelona, mitjançant el procés de debat del Projecte Jove, s’hi manifestessin a favor.

Així doncs, durant els mesos de la prova pilot, es podrà comprovar la necessitat de millorar una xarxa de transports públics nocturna que actualment havia quedat saturada i que en molts casos obligava als joves a utilitzar el transport privat.

Gerard Coca, Portaveu de les JERC – Barcelona, ha acollit la notícia amb gran satisfacció, doncs “permetrà que els joves de Barcelona ens puguem moure per la nit amb més llibertat i utilitzant el transport públic”. Aprofitant l’avinentesa, ha volgut “felicitar al Regidor de Joventut, Xavier Florensa, per la molta feina que està fent des de l’Ajuntament de Barcelona”.