< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

29.11
2014
Les JERC Barcelona celebren el seu XVIIIè Congrés Regional

Aquest dissabte a les 17h a la Nau Ivanow de Barcelona s'ha celebrat el XVIIIè Congrés Regional de les JERC Barcelona. Un acte que ha comptat amb la cloenda de Marc Laporte, Gerard Gómez del Moral, Patrícia Gomà i Alfred Bosch. 

Gairebé una vuitantena de militants de les JERC Barcelona han assistit aquest dissabte al XVIIIè Congrés Regional de les JERC Barcelona. L'acte, que ha durat gairebé tres hores, ha comptat amb l'informe de la Permanent sortint, encapçalada pel portaveu d'aleshores, Max Zañartu, i amb la presentació i votació de la nova Permanent. Marc Laporte, militant de JERC Sarrià-Sant Gervasi, ha estat escollit com a Portaveu, al costat del seu equip format per: Miquel Artigas (Sec. Organització), Pau Laporte (Sec. Finances), Laura Estrada (Sec. Comunicació), Albert Delgado (Sec. Política Municipal), Ricard Farín (Sec. Política Institucional), Isaura González (Sec. Moviments Socials), Guillem Casals (Sec. Formació i Campanyes), Judit Pellicer (Sec. Dona i LGTB) i Marc Ferrer (Sec. Activisme). 

El Congrés ha comptat amb la cloenda de Marc Laporte, l'escollit Portaveu de les JERC Barcelona, Gerard Gómez del Moral, el Portaveu Nacional de les JERC, Patrícia Gomà, la presidenta d'ERC Barcelona, i Alfred Bosch, el candidat d'ERC a l'alcaldia de Barcelona. El discurs d'aquests ha estat carregat d'optimisme i en tots els casos s'ha destacat el moment històric que estem vivint i la importància de fer molta feina aquests anys que vindran. Tant la Patrícia Gomà com l'Alfred Bosch han destacat el paper de les JERC dins del partit i han felicitat a tota la militància per la seva força, feina, perseverança i dedicació al que és un dels projectes més potents del jovent independentista català. Gerard Gómez del Moral també ha destacat aquestes virtuts de les JERC i ha volgut afegir-hi que només amb l'ajuda de tota la militància podrem fer possible el futur que volem. Finalment, Marc Laporte ha tancat la cloenda amb un fort agraïment a tota la Permanent sortint i a l'entrant, equips sense els quals, segons ha deixat clar, "no hauríem arribat on som". 

La Permament escollida al XVIIIè Congrés Regional La Permament escollida al XVIIIè Congrés Regional