< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

27.04
2014
Les JERC Barcelona emmarquen l'Escola Regional de Formació en l'educació i Europa

Aquest cap de setmana les JERC Barcelona han celebrat l’Escola Regional de Formació a Manresa i sota la campanya anual “Jove enfronta’t al present”. Tenint en compte el context actual i les properes eleccions el 25 de maig, l’Escola s’ha centrat enguany en l’educació i Europa.

Dividida en els dos grans blocs esmentats, tota la militància assistent ha pogut presenciar des de xerrades a càrrec de professors i escriptores fins a candidats a les eleccions Europees. Les JERC hem comptat amb personalitats com el professor d’Història Medieval de la UAB, Ramon Martí, l’escriptora, cofundadora de Colectivo Cautivo i especialista en el món islàmic Brigitte Vasallo, i el president d’Horitzó Europa, Kolja Bienert, per debatre sobre els orígens d’Europa i la trajectòria d’aquesta com també les mancances que presenta. 

 
Pel que fa a Educació, el director de l'Institut Salvador Seguí, Isidre García, ha encapçalat la xerrada sobre la Formació Professional, que s’ha complementat amb el taller d’oratòria organitzat pel Secretari d’Organització de les JERC, Marc Laporte, junt amb altres companys. 
 
Per cloure l’Escola, el candidat a les eleccions Europees, Andreu Criquet, també ha dut a terme una xerrada sobre el que suposa aquest 25 de maig tant pel partit com per Catalunya.

Isidre García davant la militància de les JERC durant la xerrada sobre la FP Isidre García davant la militància de les JERC durant la xerrada sobre la FP