< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

14.12
2014
Les JERC Barcelona en contra de la Llei Mordassa

L'aprovació de la Llei Mordassa comportaria sancions que arriben als 600.000€. Les JERC Barcelona ens mobilizem contra aquest atac a les persones i en condemnem els culpables i promotors

El projecte de reforma de la Llei de Seguretat Ciutadana, més coneguda com la Llei Mordassa, ha estat aprovada ja al Congrés dels Diputats i molt possiblement serà aprovada al Senat en menys d'un mes. Una llei imposada pel Partit Popular que sanciona amb multes que van des dels 100€-600€ per gravar a la policia o reunir-nos en espais públics, fins als 600.000€ per manifestar-nos en instal·lacions de serveis bàsics o celebrar activitats recreatives eludint prohibicions o suspensions imposades per la mateixa autoritat. 

La Llei Mordassa ha encès la lluita per la justicia, la llibertat i els drets de les persones, perquè es tracta d'una llei que atempta directament contra actuacions tant legítimes com reunir-nos en espais públics o denunciar maltractaments de l'operatiu policial i justificar-ho amb imatges. Les institucions que vetllen pels drets humans s'han alçat en contra d'aquest recull de prohibicions. Nosaltres, des de les JERC, tampoc ens quedem enrere. Pretenen prohibir-nos el dret de manifestació davant del Senat, del Congrés i del mateix Parlament. Serà multada qualsevol mobilització per impedir un desallotjament. La desobediència serà també sancionada amb multes d'entre 600€ a 30.000€. I ens pretenen fer creure que això és un estat de dret? Democràtic? Social? On són els valors de les persones? 

Denunciem aquest atemptat contra nosaltres, perquè ens toquen directament a tots i totes, sense cap mena d'excepció! El 20 de desembre a les 12h a Plaça Universitat hi ha la concentració contra la Llei Mordassa. Ens veiem allà! La lluita continua! Desobeïm!

Les JERC Barcelona en contra de la Llei Mordassa Les JERC Barcelona en contra de la Llei Mordassa