< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

13.12
2014
Les JERC Barcelona fem la Jornada Municipalista

Aquest dissabte hem celebrat la Jornada Municipalista a la Seu Nacional d'Esquerra. Debats i ponències que han comptat amb la presència d'experts dels diferents àmbits que hem treballat: turisme, desigualtats, cultura, seguretat, civisme, jovent, educació i prostitució

La primera Jornada Municipalista de les JERC Barcelona ha servit per posar en comú tots aquells temes i perspectives que creiem que ha de tenir el programa d'Esquerra per aquestes eleccions municipals del maig de 2015. En Lluís Rabell, el president de la Federacció d'Associació de Veïns de Barcelona, i en Lluís Quero, ex president de l'AAVV de Trinitat Vella han obert la jornada amb les seves ponències i respectiu debat sobre el turisme i les desigualtats. Per una Barcelona millor, cal acabar amb la segregació que existeix per districtes i aconseguir eradicar les diferències de classes. 

La Mireia Sabaté ens ha parlat sobre la cultura a partir del que es va extreure en el debat que es va celebrar a Les Corts farà un mes. Abans de dinar hem pogut assistir a la ponència i respectiu debat de la Pilar Vallugera, exregidora de Drets Civils d'ERC a l'Ajuntament de Barcelona, sobre la seguretat i el civisme. Discutir sobre el paper del cos policial en dies com els d'avui ha estat realment profitós i ha donat resultat a una llarga conversa i molta participació per part de la militància assistent. 

I després del dinar hem tingut la possibilitat d'escollir entre dues taules de debat simultànies: en una, en Xavier Florensa, exregidor de Joventut a l'Ajuntament de Barcelona i exportaveu de les JERC Barcelona, ens ha parlat sobre la participació juvenil i els respectius equipaments per aquests. I per altra banda, l'Alexis Giménez, coordinador del programa Èxit del Consorci d'Educació de Barcelona, s'ha encarregat de la ponència i del debat sobre l'educació.

Per cloure, hem comptat amb l'Ester Capella, exregidora d'ERC i senadora, que ha parlat sobre la prostitució i la presència de la dona al partit.
El dia va acabar amb el sopar de Nadal de tota la militància i un vídeo de recull de l'any.  

Donem les gràcies a tota la militància per haver fet possible una jornada tant interessant i profitosa com aquesta! 

Jornada Municipalista de les JERC Barcelona Jornada Municipalista de les JERC Barcelona