< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

04.05
2014
Les JERC Barcelona organitzen una ruta històrica per la Barcelona obrera a càrrec d'Alfred Bosch

Coincidint amb el dia del Treball, Alfred Bosch explica en una passejada oberta a tothom la realitat de la Barcelona del segle XX tot fent un repàs dels monuments, places, carrers i edificis més emblemàtics.  

El passat Primer de Maig, les Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya de la ciutat de Barcelona vam realitzar una passejada històrica sobre la Barcelona obrerista a càrrec del diputat d'ERC a les Corts Espanyoles, Alfred Bosch. La passejada s'inicià a la Plaça Goya, davant del monument a Francesc Layret i acabà al Bar del Pi, lloc de fundació del PSUC l'any 1936. La ruta transcorregué per l'antic Convent de Sant Antoni, cremat durant la Setmana Tràgica; l'antiga presió de Santa Amàlia, on foren executats activistes com Santiago Salvador, autor de l'atemptat amb bomba al Liceu; i l'antiga seu del CADCi, actual seu de la UGT. Un cop acabada la passejada, s'emplaçà als assistents a assistir a les diverses manifestacions programades per al Dia Internacional del Treball.

Alfred Bosch recorda a Salvador Seguí durant la ruta històrica Alfred Bosch recorda a Salvador Seguí durant la ruta històrica