< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

16.05
2013
Les JERC-Barcelona realitzen la seva escola de formació regional


El passat cap de setmana del 12 i 13 maig les JERC- Barcelona  van realitzar la seva escola de formació regional a Coma Ruga.
Amb la participació d'una seixantena llarga de militants, l'escola va donar l'oportunitat d'aprofundir en diferents aspectes a través de xerrades, tallers, video-fòrums i altres activitats. La temàtica de l'escola va estar marcada per l'actualitat política del moment i la campanya pel "sí a la independència".

L'escola va comptar amb la participació de ponents com Albert Castellanos, secretari d'Economia d'ERC, que va parlar sobre l'asfixia financera d'Espanya i els pressupostos de la Generalitat; Eli Nebreda, secretaria de Política Internacional , va explicar els objectius d'internacionalització del procés català; o Jordi Solé, secretari general de l'Aliança Lliure Europea, que va explicar la relació que podria tenir el futur estat català dintre la UE.

Les JERC - Barcelona han deixat clar que una organització, per a ésser forta, necessita d'una militància no només amb presència al carrer, sinó que sigui capaç de generar discurs. Per això les escoles de formació són un projecte clau en l'agenda política.