< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

28.01
2007
Les JERC – Barcelona renoven part de la seva executiva

El passat dissabte 27 de gener, les JERC – Barcelona vam celebrar el congrés regional de la Federació. La jornada, en la que es va votar la cap de llista a les eleccions municipals, va servir per fer feina ordinària de les JERC, així com per a renovar l’executiva i càrrecs a les comissions sectorials.

Per que fa a nivell sectorial, Joan Bernà, militant de les JERC – Eixample, va ser ratificat com a representant de la Taula de Medi Ambient càrrec que ja ha ocupat durant tot aquest any. La gracienca Joana Busquets va ser l’altre incorporació a nivell sectorial substituint Laia Herrera com a representant de l’Assemblea de la Dona.

Pel que fa a les secretaries de la Federació de Barcelona, Gemma Lago ha passat de la secretaria de finances a la secretaria de Formació, càrrec que havia ocupat a nivell nacional durant el període 2003-2005. Així doncs, Marta Alonso, militant de les JERC Sants – Montjuïc des de fa 2 anys, ha passat a ocupar la secretaria de finances.

Un cop acabat el congrés el portaveu de les JERC – Barcelona, Gerard Coca, va aprofitar “per felicitar a totes els nous càrrecs i encoratjar-los a seguir lluitant com fins ara ho han fet” alhora que va aprofitar per agrair a Arseni Armengou, el fins ara secretari de Formació, “la magnífica i intensa feina feta en tots els càrrecs que ha desenvolupat dins de l’organització fins al dia d’avui”.