< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

20.02
2007
Les JERC de la Vila de Gràcia celebren el seu congrés

El passat dijous dia 15 de febrer les JERC Vila de Gràcia varen celebrar el seu congrés comarcal anual per fer front a les noves expectatives i reptes que s’hauran d’afrontar en els propers mesos. El congrés tingué lloc al Casal Francesc Macià i assistiren 25 militants de les JERC Vila de Gràcia i es comptà amb Gerard Coca, portaveu de les JERC Barcelona, i Marc Planas, Secretari d’Organització de les JERC Barcelona.

El portaveu Jordi Aranda explicà l’informe de l’any 2006 que es votà a favor per unanimitat, més tard s’escolliren els càrrecs de l’executiva, tots elegits per unanimitat. Els responsables de les secretaries foren els següents: Jordi Aranda com a Portaveu, Daniel Moliné com a Secretari d’Organització i Relacions amb Esquerra, Marina Riba com a Secretària de Finances, Hel•ladi Sastre com a Secretaria d’Imatge i Comunicació i Formació, Mireia Torres com a Secretària de Pol.Municipal, Joana  Busquets com a Secretària de la Dona i Max Zañartu com a Secretari d’Agitació. També foren escollits com a Consellers Nacionals, Joana Busquets i Daniel Moliné també amb el 100% dels vots a favor.

Per cloure el congrés Gerard Coca i Marc Planas varen felicitar a la nova executiva i van animar a seguir treballant per millorar les condicions de vida de les i les joves graciens, també felicitaren a les JERC Vila de Gràcia per ser un referent per a moltes seccions locals del país. Jordi Aranda, reelegit portaveu de les JERC Vila de Gràcia, va demanar als militants una total col•laboració en tots els aspectes de la feina que s’ha de realitzar al llarg de l’any i va assegurar que a finals de l’any vinent les JERC Vila de Gràcia seran la primera secció local dels Països Catalans.