< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

20.01
2014
Les JERC donem per acabat el trimestre dedicat al treball, de la campanya “Jove, Enfronta’t al Present”

A la darrera assemblea regional, les JERC Barcelona vam clausurar la minicampanya de treball del primer trimestre del curs, englobada dins la campanya anual “Jove, Enfronta’t al Present”. Més de deu actes (des de xerrades fins a accions de protesta) han protagonitzat la minicampanya dedicada al món laboral, que tenia com a objectiu identificar, visibilitzar i denunciar les problemàtiques del jovent barceloní.

Atur, precarietat i emigració són conceptes habituals en el dia a dia dels i les joves de la ciutat, atrapats en un cercle viciós que impossibilita la seva emancipació i ennegreix el seu futur. Front a aquesta situació límit les JERC Barcelona som conscients que fa falta valentia i voluntat política per prendre decisions per trencar aquest cercle; decisions que apostin per estimular aquells sectors d’alt valor afegit, promocionar el cooperativisme, i recuperar tots aquells drets laborals perduts durant els darrers anys.

Així doncs el jovent republicà de la ciutat, hem elaborat un document de conclusions sobre el món del treball, creat a partir de totes les xerrades, debats i altres experiències que ha tingut l’organització durant el darrer trimestre. Podeu llegir-lo fent click al document adjuntat.