< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

23.05
2014
Les JERC protestem contra l'austeritat d'Europa

Una acció emmarcada dins la campanya electoral, les JERC Barcelona hem manifestat avui la nostra posició en contra de les polítiques austeres contra les que ens veiem obligats a conviure. 

En un context on el capitalisme i la democràcia estan en perill, hem sortit a defensar una nova política europea d'inversions que ens tregui de la crisi. Les JERC apostem per un nou país i denunciem que en nom de l'eficiència, l'estabilitat pressupostària o la prima de risc, s'hagi obligat a les administracions democràticament escollides a prendre decisions en contra del bé comú. Davant d'un deute irretornable, constants plans d'ajust i retallades, som precisament la classe treballadora, els petits empresaris, l'estudiantat, els aturats i les jubilades els qui estem pagant una crisi que no hem provocat. 

Des de les JERC, diem prou a l'abús de poder per part de la Troika, prou al tracte de favor del BCE cap a la banca Alemanya, prou als plans d'ajust que castiguen als qui menys tenen i fora els paradisos fiscals de dins i fora la UE.

 

Acció davant del Deutsche Bank de Diagonal Acció davant del Deutsche Bank de Diagonal