< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

13.02
2007
Les JERC - Sant Andreu celebren el seu congrés local

El passat diumenge 11 de febrer, les JERC Sant Andreu van reunir-se com cada setmana al casal Lluís Companys, però aquest cop va ser per a celebrar l' Assemblea Local amb la finalitat d'escollir la nova executiva del casal per al proper any polític. L’Assemblea, que es realitza de manera anual i és oberta a tota la militància (com la resta d’activitats que realitzem), serveix per a decidir entre tota la militància del casal els i les responsables dels diferents àrees de treball per tal que el casal funcioni bé tant interna com externament.

Durant l'acte, la portaveu i els diferents secretaris i secretaries van fer un informe polític de l'any 2006, valorant les tasques realitzades i explicant a tota la militància present els camps on hem incidit, fent d'aquesta manera més rellevant la nostra presència al districte, tant al carrer com a les institucions. També va ser el moment per presentar el projecte de l'executiva entrant, fent referència als principals objectius durant aquest pròxim any polític, així com els objectius interns de la secció local i la seva metodologia. Posteriorment fou presentada la calendarització de tots els actes, accions i celebracions que durant tot aquest any polític les JERC Sant Andreu tenim previstos.

La nova executiva, que va comptar amb la unanimitat de la militància present, es va comprometre a continuar, l’endemà mateix, amb la tasca feta l’any anterior, incidint en aquells aspectes on encara es pot fer molta més feina, estant atents tant a les problemàtiques del districte com de la ciutat, el país o el món.

La portaveu reelegida, Laia Grangé, va acabar l’acte agraint el suport rebut i animà a tota la militància "a construir un casal fort, per poder ser l'eix vertebrador de la lluita al districte"