< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

09.02
2006
Les JERC - Sant Andreu protesten contra la precarietat laboral juvenil

"900 €. Potser el mes que ve no cobraràs ni això". Aquest és el lema del bitllet modificat que s'ha repartit entre el veïnat de Sant Andreu acompanyant el nostre manifest.

L'acte, que s'ha dut a terme a la Plaça del Comerç el passat dimecres 28 a les 18 hores, vol conscienciar a la gent del greu problema que suposa pel jovent la falta d'oportunitats derivada d'aquesta crisi.

La pancarta, amb el text: "2009: 30% de joves a l'atur. 2010: 40% de joves a l'atur? ho permetrem?", il·lustra la conjuntura actual, creada per la falta d'un model econòmic basat en una indústria que aporti valor afegit i la decadència dels sectors en els que, irresposablement, s'ha centrat el creixement econòmic del nostre país: construcció i turisme. Tot això ens ha dut a una situació en la que el jovent, independentment del seu nivell acadèmic, té excessives complicacions per accedir al mercat laboral.

Les JERC considerem essencial la mobilització social del jovent per tal d'evitar que amb l'excusa de la crisi s'ens neguin les oportunitats a les que tenim dret.

Socialitzem la llibertat: destruïm les desigualtats!