< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

19.01
2006
Les JERC - Sant Andreu recullen signatures per tal d'abolir les curses de braus durant Els Tres Tombs

El passat cap de setmana 10 i 11 de gener, Sant Andreu celebrà Els Tres Tombs, jornada que commemora St.Antoni, patró dels animals domèstics i de granja.

Després del correfoc de dissabte al vespre, diumenge es celebrà la tradicional cabalgada amb carruatges que recorregué des de la plaça Ferran Junoy fins a la Rambla de Sant Andreu, tot fent els tres tombs a la plaça d'Orfila.

Les JERC - Sant Andreu, en motiu de la diada i mostrant un cop més el nostre absolut rebuig a qualsevol tipus de tortura, vam muntar una paradeta per tal de recollir signatures a favor de la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) impulsada des de la Plataforma Prou per a l'abolició de les curses de braus.  

El resultat fóu prop d'un centenar de signatures, que se sumen a les 33.000 que ja s'han recollit a través d'aquesta iniciativa, a falta de més de tres mesos per assolir el termini per presentar la ILP a les institucions.

Des de les JERC Sant Andreu volem agraïr la col·laboració de la ciutadania andreuenca durant l'acte, i seguir encoratjant a la població per tal d'aturar la tortura animal a la nostra ciutat.

 

Socialitzem la llibertat: destruïm les desigualtats!