< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

27.02
2007
Les JERC–Barcelona celebren la seva tancada anual

El passat dissabte dia 24 de febrer va tenir lloc al Pati Llimona la Tancada anual de les JERC–Barcelona. La jornada, que durant tot el dia aplegà més de mig centenar de militants, serví per aprovar les línies marc que seguirà l’organització a la ciutat durant aquest any 2007. Així, doncs, es van presentar els plans de treball respectius, tant de les secretaries com de les seccions locals, així com també es va definir el calendari del 2007. Ja a la tarda la jornada se centrà en les eleccions municipals, així com en mètodes organitzatius per tal de millorar el funcionament intern de l’organització.

El passat dissabte dia 24 de febrer va tenir lloc al Pati Llimona la Tancada anual de les JERC–Barcelona. La jornada, que durant tot el dia aplegà més de mig centenar de militants, serví per aprovar les línies marc que seguirà l’organització a la ciutat durant aquest any 2007.

Així, doncs, es van presentar els plans de treball respectius, tant de les secretaries com de les seccions locals, així com també es va definir el calendari del 2007. Ja a la tarda la jornada se centrà en les eleccions municipals així com en mètodes organitzatius per tal de millorar el funcionament intern de l’organització.

Amb la Tancada, les JERC–Barcelona han organitzat tot l’any 2007, que sens dubte servirà per ampliar horitzons i arribar més lluny que mai en un any intens com ho serà aquest.