< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

26.10
2006
Les propostes de les JERC arriben a Sants-Montjuïc

El passat diumenge 22 d’Octubre, les JERC Sants-Montjuïc van participar, conjuntament amb ERC Sants-Montjuïc, en la presentació del programa electoral d’ERC a la Plaça de Sants. En l’acte, van haver-hi parlaments per part d’en Jordi Sunyer (candidat d’Esquerra Sants-Montjuïc), Oriol Amorós (Diputat i president de la Federació d’ERC-Barcelona) i Carles Bonet (senador).

Aprofitant aquest acte i emmarcant-lo en la campanya “El jovent plantem cara” , les JERC Sants-Montjuïc van muntar una paradeta informativa i una exposició mòbil on es mostraven els principals eixos del programa electoral de les JERC.  Nombrosos joves del barri es van acostar a l’exposició per preguntar quines solucions oferíem per tal de combatre els principals problemes amb que ens trobem els joves avui en dia: habitatge, treball... . Es van mostrar molt interessats en les nostres propostes i també va permetre realitzar un intercanvi d’opinions sobre quines haurien de ser les prioritats a l’hora d’afrontar-les.

Duran tot el matí també es va repartir nombrós material de campanya incloent el número especial de La Gramalla , la revista de les JERC-Barcelona, i octavetes informatives de l’activitat de les JERC al barri.