< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

15.03
2007
Lluitem per un altre model de ciutat

El jovent independentista de la ciutat de Barcelona ha editat el número 31 de La Gramalla, la seva revista, de cara a la Conferència Regional de les JERC. Aquesta, sota el títol 'Lluitem per un altre model de ciutat', parla de la situació política barcelonina i repassa tots els candidats joves que aniran a les llistes municipals d'Esquerra a la ciutat. A més a més hi podreu trobar notícies de les JERC-Barcelona, així com dues entrevistes, una al secretari general de Joventut, Eugeni Villalbí, i l'altra a Núria Galan, la nova presidenta del Consell de la Joventut de Barcelona. Trobarem també un article del regidor de Joventut a l'Ajuntament, Xavier Florensa, així com la nodrida actualitat dels casals de les JERC als districtes de la ciutat.

El jovent independentista de la ciutat de Barcelona ha editat el número 31 de La Gramalla, la seva revista, de cara a la Conferència Regional de les JERC. Aquesta, sota el títol “Lluitem per un altre model de ciutat”, parla de la situació política barcelonina i repassa tots els candidats joves que aniran a les llistes municipals d’Esquerra a la ciutat.

A més a més hi podreu trobar notícies de les JERC–Barcelona, així com dues entrevistes, una al secretari general de Joventut, Eugeni Villalbí, i l’altra a Núria Galan, la nova presidenta del Consell de la Joventut de Barcelona. Trobarem també un article del regidor de Joventut a l’Ajuntament, Xavier Florensa, així com la nodrida actualitat dels casals de les JERC als districtes de la ciutat.
Com sempre, trobareu les tradicionals seccions de cultura, que ens mostraran les últimes novetats en aquest camp, així com el contrast de l'última pàgina.

La Gramalla es començarà a distribuir entre el jovent barceloní el pròxim dissabte dia 17 amb la intenció de poder arribar a més joves que mai.