< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

15.02
2007
Nit Solidària amb el Poble Sahrauí

Les JERC Horta-Guinardó organitzen un acte conjuntament amb l'ACAPS Horta-Guinardó i amb la inestimable col•laboració de les JERC - Sant Martí.

L’acte, sota el títol “Nit Solidària amb el Poble Sahrauí” tindrà lloc el divendres 16 de febrer a les 19:30 hores al casal Josep Irla (carrer Amílcar, 119 baixos) i consistirà en:

  • Una conferència titulada "El Sàhara Occidental: la situació actual als campaments de refugiats i a les zones ocupades pel Marroc ", a càrrec d'un representant a Catalunya de la República Àrab Sahrauí Democràtica (RASD),
  • I una de més breu a càrrec del portaveu de les JERC Sant Martí i estudiant de Ciències Polítiques Àlex Daudén, consistent en una Introducció al concepte de lliuredeterminació dels pobles.
  • L'acte s'acabarà amb un sopar per a tothom a un preu de 6 euros. Tingueu en compte que u na bona part d'allò recollit anirà destinat a la Campanya de Solidaritat amb el Sàhara.

Us Recordem, també, que al casal hi ha instal•lat un punt de recollida d'aliments per a ser destinats a la 13a Caravana d'Ajut Humanitari al Poble Sahrauí . Cada vegada que vingueu al casal i us vagi bé, podeu dur-hi qualsevol d'aquests tres productes: oli, llenties (seques) i sucre .