< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

14.05
2007
Nou número de La Gramalla!

Les JERC–Barcelona han tret avui al carrer un nou número de la seva publicació, La Gramalla. Aquesta, que ha canviat el seu format normal per a l’ocasió, gira entorn de temes de la campanya municipal. Així, doncs, podreu trobar al seu interior entrevistes a Jordi Portabella, alcaldable d’Esquerra a Barcelona; Xavier Florensa, regidor de Joventut, i Sandra Vélez, candidata de les JERC–Barcelona. A part de les entrevistes, però, trobareu també les propostes del jovent independentista per a la ciutat, així com propostes per a cada districte i una agenda de campanya.

Les JERC–Barcelona han tret avui al carrer un nou número de la seva publicació, La Gramalla. Aquesta, que ha canviat el seu format normal per a l’ocasió, gira entorn dels temes de la campanya municipal.

Així, doncs, podreu trobar al seu interior entrevistes a Jordi Portabella, alcaldable d’Esquerra a Barcelona; Xavier Florensa, regidor de Joventut, i Sandra Vélez, candidata de les JERC–Barcelona. A part de les entrevistes, però, trobareu també les propostes del jovent independentista per a la ciutat, així com propostes per a cada districte i una agenda de campanya.

gramallamunicipals-253.jpg gramallamunicipals-253.jpg