< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

15.06
2006
Paradise Lost i S.A., caps de cartell internacionals de l'Acampada Jove

Tot i que l’Acampada Jove 2006 aposta pels grups en català, també hi tenen cabuda formacions internacionals amb una trajectòria reconeguda arreu. És el cas de Paradise Lost, el grup escocès que dins la seva gira europea presentarà el seu últim treball i amb el qual portarà el millor del heavy combinat amb un so potent però melòdic. Des d’Alemanya arriba a Sant Celoni Dr. Ring Ding, un dels grups ska-reggae més importants a nivell internacional amb tocs de swing, rhythm&blues i punk. I un altre grup d’ska, però aquest vingut des del País Basc, és Skalariak. A l’Acampada Jove d’enguany la banda presentarà Kalle Ska, el seu últim disc, que impregna molt de ritme i un so càlid i compacte.

Torna també un vell conegut del festival, Betagarri, un dels grups més estimats dels Països Catalans. Aquest cop presenten a l’Acampada el seu treball Arnasa Hartu, que demostra la consolidació d’aquesta banda com una de les millors de l’escenari basc. El festival aposta per grups compromesos com és el conjunt de rock Boikot, que amb el disc Tus problemas crecen, dedicat a la gent més desafavorida i oblidada, no deixarà indiferent el públic espectador. És el cas també dels bascos Soziedad Alkoholica, que amb el seu rock radical són característics per unes músiques i lletres combatives.
Tots aquests grups, juntament amb els conjunts catalans que completen el cartell, garanteixen un programa de luxe i un èxit per a l’Acampada Jove 2006.
Més info: www.acampadajove.cat

cartell06-70x100tpetit-20.jpg cartell06-70x100tpetit-20.jpg