< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

20.03
2007
Participa en el concurs i denuncia el servei de la Renfe!

Les JERC-Barcelona han donat avui el tret de sortida a un concurs foto-denúncia, en resposta al concurs fotogràfic organitzat recentment per la Renfe. Amb aquest concurs, es pretén que tots els usuaris i usuàries de la xarxa ferroviària catalana puguin denunciar l'actual estat i servei que ofereix, seguint amb les activitats dutes fins ara en la campanya "No perdem el tren". Entre tots els participants se sortejarà un abonament al festival Acampada Jove 2007. Les JERC-Barcelona fan una crida a tota la ciutadania, i al jovent barceloní en particular, a participar en aquest concurs i així entre tots deixar ben retratada la Renfe.

Les JERC-Barcelona han donat avui el tret de sortida a un concurs foto-denúncia, en resposta al concurs fotogràfic organitzat recentment per la Renfe.  Amb aquest concurs, es pretén que tots els usuaris i usuàries de la xarxa ferroviària catalana puguin denunciar l’actual estat i servei que ofereix, seguint amb les activitats dutes fins ara en la campanya “No perdem el tren”. Entre tots els participants se sortejarà un abonament al festival Acampada Jove 2007.

Les JERC-Barcelona fan una crida a tota la ciutadania, i al jovent barceloní en particular, a participar en aquest concurs i així entre tots deixar ben retratada la Renfe.

Podreu trobar tota la informació sobre el concurs a la web del concurs


renfeimatge-691-189.jpg renfeimatge-691-189.jpg