< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

24.09
2006
Per una bona festa major, només la senyera!

Aquest migdia, en el transcurs de la jornada castellera de la Mercè, mig centenar d’activistes de les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya (JERC) a la ciutat de Barcelona han repartit més de tres mil globos i prop de cinc mil adhesius per la Plaça Sant Jaume i els seus voltants   

Lemes com “Per una bona festa major, només la senyera”, “Fora la bandera espanyola” o “Per la mercè només les nostres” han estat els més vistos i corejats en el dia d’avui, on el compromís polític s’ha posat de manifest per mostrar la disconformitat davant el fet que onegi la bandera espanyola a l’Ajuntament.

L’acte ha estat rebut amb un gran interès per la ciutadania, que s’ha mostrat contenta pel fet que es pogués compaginar la reivindicació política amb la familiaritat de l’acte. Bona mostra d'això ha estat el fet que el material gràfic repartit per el més de mig centenar d'activistes s'ha acabat en una mica més de mitja hora.   

Gerard Coca, Portaveu de les JERC – Barcelona, ha anunciat moments després de la jornada que “les JERC – Barcelona seguirem lluitant per tal de que a l’Ajuntament de Barcelona, capital dels Països Catalans, hi onegin únicament les banderes pròpies de la ciutat i el país”.