< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

09.01
2007
Posicionament de les JERC Les Corts sobre la Caserna del Bruc

Davant l’anunci del Ministeri de Defensa del Govern de l’estat espanyol de voler ampliar les instal·lacions militars de la caserna del Bruc de Barcelona, les JERC – Les Corts fem les següents valoracions. Primer de tot, ens sorprèn la forma de fer política social del Govern de l’estat quan manté com a prioritari un equipament militar davant equipaments necessaris al barri de Les Corts per al jovent de la nostra ciutat com el de tota la ciutat com pot ser habitatge social per a joves o equipaments útils per al jovent de la ciutat.

Entenem que en un moment en què una de les prioritats principals de tot govern hauria de ser garantir el dret a l’emancipació juvenil, aquest anunci del govern de l’estat suposa un greu pas enrere en aquesta lluita, en la que tots ens hem d’implicar. Per altra banda, les JERC - Les Corts ens oposem d’una forma frontal al fet que al nostre districte hi hagi equipaments militars, doncs estem radicalment en contra de la política militarista que des de sempre ha dut a terme l’estat espanyol.

 
Nosaltres apostem per diàleg i no per al valor de les armes ni dels soldats com fa l’esquerra espanyola. Per últim també creiem que l’existència d’equipaments d’aquest estil a la capital del país només és una mostra més de l’espanyolisme ranci que no vol admetre drets fonamentals com és el dret a l’autodeterminació dels pobles.

imatges_5721-142.jpg imatges_5721-142.jpg