< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

14.03
2015
Promovem la prevenció i l'eradicació de la violència masclista per #primeravegada

Tal i com consta dins del nostre programa i seguint la linia política de les JERC, lluitem per una societat igualitària que vetlli per la paritat, la transversalitat i la implicació de la població i entitats/organitzacions. Promoure campanyes municipals de convivència, tolerància i respecte a més de continutar la lluita contra el masclisme, feixisme i racisme són alguns dels propòsits que defensem

La violència masclista ha estat i encara és una xacra de la nostra societat. Actualment, coincidint amb el boom de les xarxes socials i les noves tecnologies, aquest fenomen ha anat a l'alça entre les generacions més joves, tal i com demostra la dada qe un 33% dels joves entre 15 i 29 anys considera inevitable o acceptable la violència de control.

 
Per poder combatre aquesta situació, des de les JERC creiem que és importantíssim que des de l'Ajuntament de Barcelona s'impulsin programes potents de prevenció de la violència masclista dirigits als més joves, acompanyats de campanyes de sensibilització i prevenció centrades als instituts. Per altra banda, també apostem per incorporar la perspectiva de gènere als projectes educatius dels centres.
 
Aquesta serà la #primeravegada que farem una Barcelona feminista!

Fem una Barcelona feminista Fem una Barcelona feminista