< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

04.03
2007
Renfe intenta reprimir les protestes per les greus mancances de rodalies: vídeo de les accions de les JERC-BCN

Les JERC–Barcelona han editat un vídeo de les tres accions simultànies que van tenir lloc el dimecres 21 de febrer a les estacions de Sants, Passeig de Gràcia i Sant Andreu Comtal, per tal de posar de manifest les greus mancances que ofereix el servei de rodalies així com per demanar-ne el traspàs de forma immediata. Com es pot veure en el vídeo, la policia va intentar reprimir les tres accions. El incidents, com en el cas de Sants, van acabar amb l'expulsió dels activistes independentistes de l'estació, però a l'estació de Sant Andreu Comtal els incidents van anar a més, i amb una postura agressiva, el personal de seguretat de Renfe van arribar als insults i a les amenaces.

Les JERC–Barcelona han editat un vídeo de les tres accions simultànies que van tenir lloc el dimecres 21 de febrer a les estacions de Sants, Passeig de Gràcia i Sant Andreu Comtal, per tal de posar de manifest les greus mancances que ofereix el servei de rodalies així com per demanar-ne el traspàs de forma immediata.

Com es pot veure en el vídeo, la policia va intentar reprimir les tres accions. El incidents, com en el cas de Sants, van acabar amb l'expulsió dels activistes independentistes de l'estació, però a l'estació de Sant Andreu Comtal els incidents van anar a més, i amb una postura agressiva, el personal de seguretat de la Renfe van arribar als insults i a les amenaces.

Així, doncs, les JERC-Barcelona fem una queixa clara al servei que ofereix Renfe, on dia rere dia els usuaris han de patir retrards, avaries i diversos incidents que fan que el servei de ferrocarrils estatals sigui absolutament precari i deficient. Denunciem també la falta d'informació que sotmet Renfe i ADIF a tots els seus clients, així com també la política repressiva que fa que el personal de totes dues empreses només sigui visible per reprimir les protestes dels usuaris quan reclamen els seus drets i no pas quan exigeixen informació a causa de les greus mancances que pateix el servei.