< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

28.01
2007
Sandra Vélez, cap de llista de les JERC a la ciutat de Barcelona

El passat dissabte dia 27 de gener es va celebrar el Congrés Regional extraordinari de les JERC - Barcelona per tal d’escollir l’encapçalament de la llista de les JERC a la ciutat de cara a les eleccions municipals del proper mes de maig.

Poc després de començar la jornada, Sandra Vélez de 24 anys i Arquitecte Tècnica per la Universitat Politècnica de Catalunya va presentar la seva candidatura com a cap de llista de les JERC, càrrec que se li va encomanar amb el vot favorable de tots els militants assistents.

Sandra Vélez entrà a militar a les JERC l’any 2000, on ha exercit diversos càrrecs d’importància com portaveu de les JERC – Gràcia així com secretaria de finances de les JERC – Barcelona. Des de l’any 2001 i n’és també Consellera Nacional. El gener de l’any 2005 va entrar a ocupar la conselleria d’infància, dona i joventut del Districte de Gràcia. 

Vélez s’ha mostrat “feliç del immens suport rebut”, així com ha expressat també la seva “voluntat de fer arribar el programa de les JERC – Barcelona tan lluny com sigui possible” alhora que va encoratjar a tots els assistents a “participar activament tant de la campanya electoral com de tots els processos previs”.