< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

28.10
2015
Solidaritat amb les companyes anarquistes detingudes en la segona fase d’escorcolls a locals llibertaris

Un total de nou persones han estat detingudes pels Mossos d'Esquadra. Des d'aquí tot el nostre suport! Diem NO a la criminalització dels grups anarquistes

A finals de l’any passat van ser onze les persones detingudes en el cas Pandora. Va succeir de matinada, a diferència del cas d’avui que s’ha produït al migdia. L’any passat la Kasa de la Muntanya va ser l’escenari del violent escorcoll a mans dels Mossos d’Esquadra. Avui, l’Ateneu Llibertari de Sants i altres nou locals llibertaris del territori. I és que a plena llum del dia s’ha dut a terme la segona onada d’escorcolls emmarcada en el cas Pandora on, molt en sintonia amb l’escorcoll de Kasa de la Muntanya, han estat protagonistes els antiavalots i les detencions. L’actuació dels Mossos d’Esquadra dictada per l’Audiència Nacional d’avui és un exemple més de la criminalització dels grups anarquistes, una criminalització que condemnem des de les JERC Barcelona. 

 
Davant nostre es torna a produir un assalt policial que no té en compte ni el respecte, ni el diàleg ni la tolerància. Són escorcolls amb violència, silencis i detencions. Són escorcolls contra sectors anarquistes a qui se’ls acusa d’estar vinculats amb el terrorisme, concretament i en paraules de Ramon Espadaler l’any passat: “terrorisme anarquista”. 
 
No són terroristes! Les càrregues policials i els escorcolls sí que són atemptats!
 
És per això que us animem a seguir les convocatòries d’aquesta tarda en solidaritat amb les persones detingudes!
A Barcelona, la convocatòria unitària de suport a les persones detingudes tindrà lloc a les 20h a Plaça Diamant (Gràcia).

L'escorcoll de Sants aquest matí I foto de: ElPaís L'escorcoll de Sants aquest matí I foto de: ElPaís