< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

04.03
2007
Vídeo de les accions a les estacions de la RENFE

Les JERC – Barcelona han editat un vídeo de les tres accions simultànies que van tenir lloc el passat dimecres 21 de febrer a les estacions de Sants, Passeig de Gràcia i Sant Andreu comtal per tal de posar de manifest les greus mancances que ofereix el servei de rodalies, així com per demanar-ne el traspàs de forma immediata.

Com es pot veure en el vídeo les tres accions varen intentar ser reprimides per la policia. El incidents, com en el cas de Sants, van acabar amb l'expulsió dels activistes independentistes de l'estació, però a l'estació de Sant Andreu comtal els incidents van anar a més, i amb una postura agressiva, el personal de seguretat de la RENFE van arribar als insults i a les amenaces.

Així doncs, les JERC - Barcelona fem una queixa clara al servei que ofereix la RENFE, on dia rere dia els usuaris han de patir retrards, avaries i diversos incidents que fan que el servei de ferrocarrils estatals sigui absolutament precari i deficient. Denunciem també la falta d'informació que sotmet la RENFE i ADIF a tots els seus clients, així com també la política repressiva que fa que el personal d'ambdues empreses només sigui visible per reprimir les protestes dels usuaris quan aquests reclamen els seus drets i no pas quan a causa de les greus mancances que pateix el servei aquests reclamen informació.