< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

16.05
2007
Xerrada de les JERC a la Pompeu Fabra

El passat dimarts dia 15 de maig les JERC van celebrar una xerrada a la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona. Davant d’una setantena d’oients, Jordi Portabella, Xavier Florensa i Sandra Vélez van explicar les seves propostes de joventut.

Xavier Florensa, Regidor de Joventut i el primer en parlar, va explicar com s’havia elaborat el projecte jove durant la passada legislatura alhora que va remarcar els punts més prioritaris pel partit de cara a apl•licar-lo el següent mandat. A part, Florensa va voler remarcar les propostes de mobilitat i transports en les que va destacar la proposta d’obrir ininterrompudament el servei de metro des de divendres al matí a diumenge a la nit, i ampliar-lo de dilluns a dijous una hora més.

Després va agafar la paraula l’alcaldable d’Esquerra Jordi Portabella que va fer un balanç de les polítiques de joventut dutes a terme en els darrers anys. Portabella va posar especial èmfasi a temes com l’habitatge i el transport públic, eixos que va considerar “imprescindibles per a millorar la qualitat de vida dels  joves”.

Després dels parlaments es va obrir un nodrit torn de preguntes en el que més d’una desena de joves van poder preguntar directament a l’alcaldable d’Esquerra sobre les propostes concretes que els hi preocupaven